DEFACTO 2011 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSIYONUNU CANLI RENKLERLE KARŞILIYOR

26 Şub

DEFACTO 2010-2011 İLKBAHAR/YAZ KOLEKSİYONU

Defacto, 2010-2011 ilkbahar/yaz sezonunu rahat ve şık tasarımlarıyla karşılıyor…

Akdeniz modasının Türkiye’deki öncü markası Defacto, Akdeniz’in canlılığı ve renkliliğini İlkbahar/Yaz Koleksiyonuna da taşıyor. Yeni sezonda, Marine, Safari ve Army temalarının canlı renklerinin kullanıldığı empirme desenli elbise, parça baskılı t-shirtler, jakarlı trikolar, şık bluzlar, yarasa kollar ve kloş etekler ön plana çıkıyor. Koleksiyonda bulunan kırmızı, pembe, açık yeşil, turuncu, petrol mavi, turkuaz gibi canlı renkler kendini güçlü bir şekilde hissettiriyor.

Çarpıcı çizgilere sahip 2010-2011 İlkbahar/Yaz tasarımlarını; bileklik, uzun kolyeler ile saç aksesuarlarıyla birlikte kullanılabilen Akdeniz renk ve dokularına uygun çanta, ayakkabı ve kemerler tamamlıyor.





Defacto Kadını Yeni Sezonda Sade ve Şık…

Defacto, bayan koleksiyonu için tasarladığı model ve renkleriyle yeni sezona damgasını vuruyor. Defacto’nun İlkbahar/Yaz koleksiyonu sade ve şık temalarıyla çağdaş, modern kadının stiline cevap veriyor. Koleksiyon, canlı renklerin ve pastel tonlarının birlikteliğini bir arada yansıtıyor.  Kıyafetlerde bulunan yarasa kollar, degaje yakalar, gül desenli romantik bluzlar, temalı t-shirtler, skinny pantolonlar, trençkotlar, bolerolar, renkli şort ve etekler İlkbahar/Yaz koleksiyonunun dinamikliğini yansıtıyor. Kadınların zarafet simgesi olan renkli alternatif aksesuarlar hem spor hem şık bir görünüm sağlıyor.

Defacto 2011 Yaz Koleksiyonu Plaj Şıklığıyla Göz Kamaştırıyor…

Boncuklu terlik ve renkli hasır çantaların da bulunduğu Defacto 2011 Yaz koleksiyonu, kadınlara plaj şıklığı sunuyor. Fötr ve büyük şapkaların göz kamaştırdığı plaj koleksiyonunda kadınların vazgeçilmezi olan güneş gözlükleri ve flip-floplar da yer alıyor. Plajda rahatça kullanılabilen mini şort, etek ve atletler de koleksiyonu tamamlayıcısı oluyor.

Defacto Erkeği Doğal, Rahat ve Sportif…

Doğadan esinlenerek tasarlanan Defacto 2011 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonunda; doğanın güzelliği, zenginliği ve gücünü yansıtan bir tema hâkim. Siyah, lacivert, haki gri ve toprak tonlarının ağırlık kazandığı alt gruplar; pembe, yeşil ve mavi tonlarının kullanıldığı üst gruplar ile renkleniyor. Koleksiyonda beyaz pantolonlardan keten gömleklere, tişörtlerden bol cepli günlük bermudalara ve deniz şortlarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesi dikkat çekiyor. Defacto erkekleri, şıklıklarını ayakkabı ve zengin aksesuar seçenekleriyle tamamlıyor. Tasarımlarda indigo ve aqua renk geçişlerinin kullanıldığı gözlemlenirken, siyah ve beyaz renklerin tezatlıkları göz kamaştırıyor. Koleksiyonun diğer tasarımlarını; armalı t-shirt, renkli ekose gömlek ve şortlar, siyah-beyaz pantolonlar, slim fit yaka detaylı gömlekler, canlı renklerdeki tişörtler ve her kıyafetle rahatça kombinlenebilen renkli saatler oluşturuyor. Koleksiyonda bulunan plaj terlikleri ve gözlükleriyle Defacto, günün her saatine uygun seçenekler sunuyor.

Yorum bırakın